Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Dutch Lions in Zwitserland voor oefenduel

De Dutch Lions spelen aanstaande zaterdag een oefeninterland tegen Zwitserland om zich voor te bereiden op de EK-qualifier tegen Belgian Barbarians op 24 oktober. Het team vertrok hiervoor gisteravond in een blitse AFBN Dutch Lions bus richting het zuiden. Het team kwam vanmorgen aan op de eindbestemming.

Het is de eerste interland in een jaar tijd voor de Lions, die destijds Spanje versloegen met 36-26.

Nederland gaat met een handicap de wedstrijd in. Oranje mist namelijk de ‘Duitse’ inbreng voor dit duel, omdat deze drie heren een playoff duel voor de New Yorker Lions spelen. We hebben het dan natuurlijk over running back Chris Smith en receiver Tom van Duijn, maar ook de verrassende derde Evan Landi.

De Zwitsers streden aan zonder hun ‘echte’ quarterback, die momenteel in de Verenigde Staten in de lesbanken zit. De Zwitsers gebruiken daarom een trio signal-callers, waaronder Tim Liechtl.

Ben je benieuwd hoe de wedstrijd van de Dutch Lions er op 24 oktober tegen de Belgen uit komt te zien? In het Mandemakers Stadion in Waalwijk ontbreekt het je aan niets. Bestel je tickets, want voor slechts 5 euro ben jij erbij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *