Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

TOTO Gambling Problems #2: Co-sign bonanza

American Football is leuk. Maar wat nog leuker is, is om er bakken met geld aan te verliezen. Dat vinden wij tenminste. Als jij dat ook vindt, is deze rubriek helemaal jouw ding. Wij geven namelijk tips om zo snel mogelijk je geld kwijt te raken. Terwijl we écht ons best doen.

Matthias van Wettum (MvW)
De eerste klap is een daalder waard! Achteraf was mijn Jaguars-pick natuurlijk een blamage, maar dankzij de Dolphins en de Bills kan ik een 2-1 record noteren. Ik loop in de plus! Wat dat betreft is dit een uniek moment dus misschien moet ik maar gewoon met pensioen gaan.

Tiel van den Heuvel (TvdH)
Onvoorstelbaar… Matty in de plus en ik een ´losing record´. Dat is alsof Nederland een interland zou verliezen van een dwergenstaatje als Zwitserland ofzo. Wacht… Anyway. Iets méér research deze week, iets méér beelden gezien van andere teams ook. Moet goed komen.

MvW: Houston Texans +3 over CAROLINA PANTHERS
We gaan toch niet ineens doen alsof de Carolina Panthers een goede ploeg hebben, he? De paar woorden die ik hier kwijt kan wil ik echter graag gebruiken om de quarterback-situatie in Houston aan de tand te voelen. Bill O’Brien heeft zes weken Training Camp om een quarterback te kiezen en besluit na drie kwarten dat het toch de verkeerde keuze was? Overigens denk ik dat de potentie van Mallett groter is dan die van Hoyer. En met JJ en Clowney op de flanken werkt die defense ook wel.

TvdH: Ik heb totaal geen mening over deze game. Ik weet niet in hoeverre vorige week projecteert op wat deze teams gaan doen, dit jaar. Verder zie ik in je eigen alinea een hele goede reden om de Texans niet te kiezen. Dus ik blijf er van af.

TvdH: BUFFALO BILLS +1 over New England Patriots
De Pats speelden tegen een zwak Steelers-team en leken daarmee beter dan ze werkelijk zijn, gok ik. En ik ben fan. De Bills, ondertussen, legden een offense lam die ik misschien wel beter acht dan die van New England. Dus ik denk dat de Bills thuis zeker kunnen winnen. Go get ‘em, Rexy. Make me some money.

MvW: Whuuut? Dit is een quote van Tiel van den Heuvel van precies een week geleden: “Buffalo gaat gewoon weer rond de .500 baggeren, dus je Patriots hart kan rusten”. Dat was toen ik Buffalo koos tegen de Indianapolis Colts (cue applaus). That being said, de Pats hebben het altijd moeilijk in Buffalo de laatste jaren. Maar omdat Rex nu aan de knoppen zit daar, denk ik dat dit een makkelijke overwinning wordt voor New England. Waarom? Bill Belichick is gewoon veel slimmer. 

MvW: Tennessee Titans -1.5 over CLEVELAND BROWNS
Johnny Football! Het is geen geheim dat er op de Gridiron-redactie een aantal heren met een mancrush op Johnny Manziel rondlopen. En ik moet zeggen, zijn eerste touchdown-pass was een beauty. Maar de Browns zijn gewoon geen goede ploeg. Ze hebben geen running game, geen capabele wide receivers en een wispelturige defense. Ik mocht mezelf deze week daarentegen een Fantasy Football-guru noemen, omdat ik Marcus Mariota als quarterback had gedraft. Vier TD’s in je debuut, da’s lekker. Ik geef hem er tegen de Browns twee door de lucht en één over de grond. Easy win, Titans.

TvdH: Week 1 geeft geen garanties voor de toekomst, Matty! Weet je wie ook fantastisch was in week 1 van zijn carriere? Robert Griffin. Weet je wie jij niet gedraft hebt in je fantasy team? Exactly. Maak je klaar voor een stinkbommetje van de Titans en… Nah. Ze spelen tegen de Browns. Co-sign.

TvdH: St. Louis Rams -3.5 over WASHINGTON REDSKINS
Ik ga niet ineens in de Redskins geloven ofzo, terwijl de Rams van een winst komen over de FUCKING SEATTLE SEAHAWKS!!! Die front-zoveel van de Rams maakt gehakt van de Washington offense. Dit is gratis geld, hoor.

MvW: Co-sign, hoewel ik nog altijd m’n twijfels heb over Nick Foles en de running game van de Rams, zolang Gurley nog niet fit is (game-time decision vandaag). Deze mag echter geen probleem zijn. Opvallend trouwens: de home opener van de Rams tegen de Seahawks werd gespeeld voor een half gevuld stadion?! Ze hebben mijn zegen om die ploeg te verschepen. Armoedig.

MvW: PHILADELPHIA EAGLES -5 over Dallas Cowboys
No Dez, no glory. De Cowboys moeten het de komende weken zonder hun sterspeler doen en dat gaan ze merken. Teams kunnen hun aandacht nu shiften naar de mindere goden, die alleen rendeerden omdat het mocht van de oppositie. Bovendien is de defense van de ‘Boys geen match van de highspeed offense van Chip Kelly. Als Sam Bradford zijn ploeg op de rit krijgt zoals hij in de tweede helft tegen Atlanta speelde, komt Philly niet in de problemen.

TvdH: Ik mis Bryant nu al, dus co-sign. Maar weten we zeker dat de magie van Chip Kelly nog werkt? Niets aan de week 1-Eagles zal me bijblijven. Het was niet zo spetterend als eerder in Kelly’s reign. Interessante match, en ik zou ook de Eagles kiezen.

TvdH: Arizona Cardinals -2 over CHICAGO BEARS
Jay Cutler vindt wel een manier om deze weg te gooien. Dat lukte hem vorige week ook. De Cardinals, ondertussen, zijn gewoon een heel leuk team om te volgen. Patrick Peterson leeft weer, Tyrann Mathieu is geweldig. Hier ga ik echt lekker voor zitten!

MvW: Co-sign, zeker nu Alshon Jeffrey zeer waarschijnlijk niet speelt. Matt Forte heeft weer 30 drops en de enige passcatcher die de Bears nog over hebben, Martellus Bennett, krijgt double-coverage voor de rest van de wedstrijd. 

 

Vorige week: MvW: 2-1, TvdH: 1-2
Stand: MvW: 2-1, TvdH: 1-2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *