Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Op beeld: K.J. Wright wil een robbertje vechten

Seattle Seahawks linebacker K.J. Wright verloor de controle in het vierde kwart van de wedstrijd tegen de Green Bay Packers. Na een run van 7 yards van running back James Starks, begonnen Wright en tight end Richard Rodgers wat te duwen en trekken. De linebacker sleurde aan het facemask van Rodgers en trok zijn helm af, waarna de tight end ook eens goed aan de helm van Wright trok. Beide spelers leken ook al vroeger in de wedstrijd geen al te beste vriendjes na een discussie volgend op een 2-point conversion van de Packers.

Na afloop van de commotie werden wat unsportsmanlike conduct penalties uitgedeeld aan verscheidene spelers. K.J. Wright was echter de enige die het veld moest verlaten. Zijn sterke wedstrijd, met negen tackles en een fumble recovery, eindigde zo in ieder geval op een valse noot. Terecht? Oordeel vooral zelf:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *