Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Jimmy Graham onzichtbaar in Seattle

Tight end Jimmy Graham was zo goed als onzichtbaar voor de Seattle Seahawks in de wedstrijd tegen de Green Bay Packers. één miserabele catch voor 11 yards en twee naar hem gerichte passes, zijn niet de statistieken waarvoor hij naar Seattle werd gehaald. In twee wedstrijden in Seattle ving hij nog maar 7 passes voor 62 yards en een touchdown. Max Unger, naar New Orleans gestuurd samen met een first round pick voor Graham, speelt ondertussen opnieuw als één van de beste centers in de NFL.

De verloren wedstrijd tegen de Packers hoorde statistisch gezien bij de drie slechtste wedstrijden in zijn carrière. Het was dan ook niet verwonderlijk dat Graham gefrustreerd rondliep na de wedstrijd en niet met reporters wilde praten. Head coach Pete Carroll bevestigde dit na de wedstrijd:  “I think he is [frustrated], I think he’s a competitor. He wants the ball. He wants to help us win, I don’t think there’s any question about that. I feel that, too.”

Het is uiteraard nog te vroeg om Graham een bust te noemen voor Seattle. Als offensive coordinator Darrell Bevell er echter niet in slaagt om de tight end het centrale element van zijn aanval te maken, komen de Seahawks belabbert uit de trade met New Orleans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *