Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

T.O. de verlosser voor Dallas Cowboys?

Het zit Dallas Cowboys niet mee. Ondanks dat de ploeg de eerste twee wedstrijden van het seizoen wist te winnen, zag het ook zijn twee beste spelers geblesseerd afvallen. Zowel receiver Dez Bryant (gebroken botje in voet) als quarterback Tony Romo (gebroken sleutelbeen) zijn voorlopig uitgeschakeld. De Cowboys haalden Matt Cassell al als vervanger van Romo en nu denkt niemand minder dat Terrell Owens dat hij de leegte die Bryant heeft achtergelaten kan invullen. T.O. liet afgelopen week in The Rich Eisen Show weten dat hij er klaar voor is en alleen wacht op het seintje van Cowboys eigenaar Jerry Jones.

Het zich-zelf-aanbieden van T.O. bij zijn ex-werkgever is op zijn zachtst gezegd opmerkelijk en waarschijnlijk zal behalve de receiver zelf niemand dit serieus nemen. Owens is inmiddels 41 jaar en hing in 2010 zijn shoulder-pats aan de wilgen. Het is erg aannemelijk dat de Cowboys niet meer op een half-bejaarde speler zit te wachten die al vijf jaar met pensioen is.

Daarnaast heeft de receiver zich in het verleden niet echt populair gemaakt. In 2012 zette hij zowel Tony Romo als tight end Jason Witten in de media voor schut door te stellen dat de twee enkel oog voor elkaar hadden. Een soort man-crush zelfs. Ook noemde hij Romo meerdere malen een verschrikkelijke quarterback. Maar volgens T.O. is hijzelf veranderd en zal hij niet meer voor opschudding zorgen.

Maar dan is er ook nog altijd de herinnering van de receiver die als Eagles-speler in de wedstrijd tegen de Cowboys van 2004 tot tweemaal toe een touchdown dansje deed op de Cowboys ster midden op het veld. Een ultieme vernedering voor de thuisploeg.

Tot slot zich T.O. ook nog eens in een slepende scheidingsprocedure met zijn vrouw Rachel Snider.

Dus of Dalles echt op Terrell Owens zit te wachten ………. Het blijft natuurlijk een van de beste receivers in de NFL ooit, maar het was ook een van de meest controversiële spelers ooit. Het is dus meer dan aannemelijk dat Cowboys eigenaar Jerry Jones even achter het vuistje grinnikt en daarna weer verder gaat met de orde van de dag.

 

Door: Niels Root

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *