Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

What to look out for NFL: Week 3

Vannacht begint week 3 van het 2015 NFL seizoen. Het moment waar we al sinds maandagnacht naar uitkeken is er eindelijk. Onze 32 favoriete teams zullen het weer tegen elkaar opnemen en zoals elke week zullen er helden en losers zijn. Spijtig genoeg betekent dat ook dat er keuzes gemaakt moeten worden. De gemiddelde NFL fan kan namelijk niet alle wedstrijden zien, tegelijk of achter elkaar. Daarom maken wij bij Gridiron elke donderdag een lijstje met de dingen om naar uit te kijken voor het komende American Football weekend. Vandaag deel 3 van de 21.

1. Kam Chancellor and the Seahawks back in business.

Na een holdout van enkele weken voegt Kam Chancellor zich weer bij de vice-kampioen van vorig jaar. Het missen van Bam Bam Kam was nogal duidelijk te zien in het spel van Seattle. De defense, toch nog altijd met sterren zoals: Richard Sherman, Bobby Wagner, Earl Thomas, Bruce Irvin en Michael Bennet kon tot nu toe geen potten breken. Hopelijk lukt het voor de Hawks weer met Chancellor terug op de vertrouwde strong safety spot.

Na een 0-2 start zullen de Seahawks het opnemen tegen de Chicago Bears (ook 0-2). Op papier is het dus niet de sappigste matchup. Maar wedstrijden van Seattle zijn vrijwel altijd te smaken. Al is het maar om wide receivers van de tegenspelende ploeg huilend van het veld te zien lopen na dat Kam Chancellor hen op de grond hielp. Een ding is alvast zeker, voor één van de twee ploegen is de eerste win na deze week een feit.

2. Kan Philly de slechte start goedmaken?

Na een ongelooflijk slechte start van Philadelphia, die toch Demarco Murray, Kiko Alonso en Sam Bradford toevoegden in de offseason, is het nog maar de vraag of ze het terug goed kunnen maken. Week drie is de perfecte week om te laten zien dat je terug kan bouncen na een slechte start. Denk maar aan de Green Bay Packers en Aaron Rodgers vorig jaar. Zeker als je het opneemt tegen de Jets. De sterke defense van New York zal het niet gemakkelijk maken tegen Philly maar met Sam Bradford en Chip Kelly zouden de Eagles een W moeten neerzetten tegen de Jets.

Voor de Jets is het vooral uitkijken naar Brandon Marshall (thank god dat ik hem drafte op fantasy football). Met 13 catches, twee touchdowns, 162 yards en een, ja je leest het goed, forced fumble in de vorige twee wedstrijden is hij de grootste playmaker in de Jets offense, zeker nu Erik Decker even uit is. Aan de andere kant van de bal is het vooral uitkijken naar Darelle Revis. Met twee fumble recoveries en een interception was hij vorige week de AFC defensive player of the week.

3. Adrian Peterson ballin once more

Na een ongelooflijk slechte start in week 1 (34 yards, WHAT?!) heeft Adrian Peterson zich herpakt in week 2 met 134 rushing yards en 58 receiving yards. Tegen de niet al te sterke defense van de San Diego Chargers wordt er weer van AP verwacht dat hij over verdedigers loop als vanouds.

Zoals altijd willen we wel nog een boodschap van algemeen nut meegeven. Buiten deze 3 zijn er nog 13 andere wedstrijden dus vergeet zeker niet om die ook te checken, al zijn het maar de highlights, zo mis je niets!

Wil je het gehele NFL seizoen kijken en niets missen? Neem dan nu een NFL-gamepass via de advertentie op deze website en krijg er een gratis gridiron abonnement bovenop! (bestelling moet wel via de advertentie in de zijbalk op de gridiron.nl website gebeuren. Adblock dient hiervoor uit te staan).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *