Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Uitslag Gridiron MVP verkiezingen

Net na het AFBN-seizoen vroegen wij ons publiek een duit in het zakje te doen voor de MVP’s van jaargang 2015 van de AFBN Eredivisie. De reacties waren overweldigend, tot aan het punt dat onze site er uithaalde na een tsunami van stemmen uit Amerika.

De stemmen van het publiek werden uiteindelijk in percentages uitgedrukt, waarna de vakjury (bestaande uit drie personen) in elke categorie nog eens 10, 5 en 3 punten mocht toewijzen aan hun persoonlijke favoriet. Hieruit kwamen heerlijke resultaten, die uiteindelijk tot de MVP Awards hebben geleid.

Weten wie er uiteindelijk met onze denkbeeldige bronzen beeldjes vandoor zijn gegaan? Lees het in Gridiron Magazine.

Een abonnement op Gridiron vind je hier.

Gridiron 1 kost 2,99 euro via de App Store en kan via de volgende kanalen binnen worden gehengeld voor een nice read op je phone of je tablet. De reader voor al onze bladen is overigens ‘free of charge’. Help ons het blad mooier en dikker te maken!

 

Voor Android:
get-it-on-google-play-button-300x88

En voor iOS:
ios-download-button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Final NFL Mock Draft

Analist Robbert-Jan Drost komt op de dag voor de NFL Draft met zijn laatste Mock. Happy Draft Day, footballvrienden! 1. Carolina Panthers: Bryce Young, QB,

Lees verder »