Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Leuke PR-stunt rond mascotte Dominators

Heb jij zin in een lange Vockingworst van 1 meter lang of heb jij trek in een Rib Roast Menu voor twee personen (inclusief een fles wijn) bij American Steakhouse Broadway in Utrecht? Verzin dan een naam voor de nieuwe mascotte van de Utrecht Dominators.

 

De mascotte is een levende gargoyle die onlangs werd gevonden door een tour-operator van de Domtoren in Utrecht. Hoe dat verhaal precies in elkaar steekt is uiterst bizar, maar staat hier in geuren en kleuren beschreven.

Omdat de gargoyle van football houdt, hebben de Dominators hem ingelijfd. Het beestje heeft alleen nog geen naam. Albert de Albatros is copyright-protected en geen optie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *