Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Arian Foster wordt ‘game-time decision’ op zondag

Amper twee maanden na een operatie aan zijn lies, maakt Houston Texans running back Arian Foster al kans om opnieuw op het terrein te verschijnen. De Texans kunnen zo misschien al een maand vroeger dan eerst verwacht weer beroep doen op hun beste offensieve speler.

Foster trainde de voorbije twee weken al mee om beperkte basis. Indien hij kan overgaan tot volle deelname voor de wedstrijd op zondag, lijkt het zo goed als zeker dat de pro bowl running back zal meespelen tegen de Atlanta Falcons.  Nadat Alfred Blue, Chris Polk en Jonathan Grimes zelden indruk wisten te maken de voorbije weken, is dit erg goed nieuws voor quarterback Ryan Mallett. Zijn taak zou in één klap een stuk eenvoudiger worden.

Gezien Fosters problemen met blessures de voorbije seizoenen, in het bijzonder spierblessures, is het misschien in het voordeel van de Texans om Foster echter zijn tijd te laten nemen. Hij miste de voorbije twee seizoenen al elf wedstrijden door allerlei kwaaltjes.

In een zwakke AFC South is overigens nog alles mogelijk, een gezonde Foster tijdens de laatste maanden van het seizoen zou de kansen van de Texans dan ook een enorme boost geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *