Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Ook fysieke status Luck baart zorgen

Het is vooralsnog niet het jaar van de ‘elite’ quarterbacks. Ben Roethlisberger, Drew Brees en Tony Romo meldden zich al in de ziekenboeg en nu is ook Andrew Luck niet helemaal kiplekker. De spelverdeler heeft last van zijn rechterschouder en is ‘day-to-day’.

Headcoach Chuck Pagano van de Colts heeft er alle vertrouwen in dat Luck aankomende zondag aan de aftrap staat van het duel tegen de Jacksonville Jaguars. Luck trainde mee, maar gaf de bal alleen af aan zijn running backs en gooide de bal niet. Als Luck niet kan gaan, is Matt Hasselbeck de aangewezen persoon om de ploeg te leiden. Luck zelf zei: “Het voelde niet zoals je wil na de wedstrijd van zondag. Ik neem het dag voor dag. Ik ga ervan uit dat ik speel en hoop donderdag meer te weten.”

De Colts zijn het seizoen niet al te best begonnen en Luck mengt zich in de malaise. In de eerste drie duels gooide de quarterback al zeven interceptions. Tegen Tennessee gooide hij er twee, maar uiteindelijk wist zijn ploeg de ruime voorsprong vast te houden voor de overwinning (35-33). Tegen de Buffalo Bills en New York Jets ging Indy wel onderuit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *