Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Victor Cruz nog steeds niet speelklaar

New York Giants wide receiver Victor Cruz zal deze week niet spelen in de wedstrijd tegen de Buffalo Bills. Head Coach Tom Coughlin meldde op donderdag dat de kuitblessure die Cruz al sinds 17 augustus van het trainingsveld houdt, niet voldoende genezen is. Het is voorlopig onduidelijk wanneer de Salsa-dansende receiver opnieuw zijn kunstjes mag tonen op het veld.

Cruz trainde woensdag voor het eerst in meer dan een maand mee, maar voelde al snel zijn kuit opspelen. Een paar dagen nadat hij verzekerde speelklaar te raken voor zondag, was dit een harde klap voor de speler. Cruz zal nu opnieuw minstens een week moeten wachten voor hij zijn eerste wedstrijd sinds 12 oktober 2014 kan spelen.

De nieuwe problemen zijn ook frustrerend voor Giants fans die hun beloftevolle offense zien sputteren bij de start van deze campagne. James Jones, die ondertussen al vier touchdowns verzamelde in Green Bay, werd wandelen gestuurd in het tussenseizoen omdat er genoeg receivers onder contract lagen. Nog geen maand ver in het seizoen kreeg Preston Parker echter al zijn C4, stelt Rueben Randle teleur en werd Wes Welker uitgenodigd voor een try-out.

Hoe wanhopig de Giants zijn voor hulp op de receiverpositie zal blijken wanneer Welker een contractvoorstel krijgt. Hoe dan ook zullen de spelers hun niveau moeten opkrikken als ze de Bills opzij willen zetten om hun tweede wedstrijd van het seizoen te winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *