Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Ik ga naar Londen en ik neem mee… 350 rollen toiletpapier

Onder de categorie ‘heb ik dat nu goed gelezen?’: De New York Jets nemen 350 rollen toiletpapier mee naar Londen voor hun wedstrijd tegen de Miami Dolphins in Wembley aanstaande zondag. Het WC-papier in Engeland is blijkbaar minder dik dan het Amerikaanse en dat zou teveel aanpassing vergen van de spelers.

De wedstrijd wordt overigens al om 10u30 Amerikaanse tijd gespeeld, de spelers worden dus uit hun gewone routine gehaald. De teams doen er dan ook alles aan om zoveel mogelijk dezelfde voorbereiding te hebben als voor andere wedstrijden. Hoewel het team en de omkadering een goede 65 uur in Londen zal verblijven, zullen ze daar amper iets van merken.

In totaal stuurde het team meer dan 5000 producten (waaronder ook ontbijtgranen, verlengkabels en andere praktische materialen) naar Londen via een schip dat alles naar Engeland brengt voor de zes teams die dit jaar in de international series spelen. Er wordt duidelijk niets aan het toeval overgelaten nadat ook de chef van het hotel werd overgevlogen om te leren hoe het eten wordt bereid, ‘The Jet way’.

Details winnen wedstrijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *