Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

De NFL strijkt neer in Mexico

Het NFL-circus strijkt in 2016 neer in Mexico City. Naast drie wedstrijden in Londen, komt er zo een derde internationale wedstrijd op de kalender. Elf jaar na de wedstrijd tussen Cardinals en de 49’ers krijgen de Mexicaanse fans zo opnieuw de kans om een NFL wedstrijd van dichtbij mee te maken.

De league twijfelde volgens NFL insider Ian Rapoport tussen een wedstrijd in Duitsland (met Düsseldorf, Frankfurt, Berlijn en Hamburg als mogelijke locaties) en één in Mexico. Uiteindelijk viel de keuze op Mexico City, mede door het succes van de eerste internationale wedstrijd in 2005 in het Estadio Azteca.

Momenteel wordt er nog onderhandeld over het exacte contract, verwacht wordt in ieder geval dat het geen éénmalige gebeurtenis zal zijn.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *