Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Marcus Mariota ziek van zichzelf

Marcus Mariota is een hype. De quarterback van de Titans heeft laten zien dat hij de real-deal is en de franchise spelverdeler waar men in Tennessee zo op hoopten. Tot nu toe is hij goed voor acht touchdown passes en 833 yards. Toegegeven: het zijn geen cijfers van de categorie Rodgers, Manning en Brady, maar het is goed genoeg.

 

Ook in college was Mariota al een ster. Voor Oregon gooide hij maar liefst 10,796 yards en 105 touchdown passes bij elkaar. Tel daar ook nog eens 2,237 rushing yards en 29 zelf gelopen touchdowns bij op en dan is het niet verwonderlijk dat de quarterback in 2014 de Heisman Trophy won.

 

Maar er zitten ook nadelen aan het succes. Commerciële nadelen welteverstaan. Zo mocht Mariota opdraven in de zogenaamde Heisman House reclamespotjes. In een van de spotjes speelt hij tafeltennis tegen Tennessee Titans all time rushing leader Eddie George.

 

In een andere clip loopt de quarterback verbaasd rond in het zogenaamde “Heisman winner retirement home”. Stuk voor stuk leuke reclames, maar je moet ze niet ieder uur zien. En dat was precies wat er wel gebeurde. De spotjes werden zo vaak uitgezonden dat zelfs Mariota er ziek van werd zichzelf keer op keer langs te zien komen.

 

Door: Niels Root

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *