Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Charles Woodson geobsedeerd voor Manning

Oakland Raiders safety Charles Woodson is een van de betere verdedigers in de NFL. In zijn indrukwekkende loopbaan wist hij eenmaal de Super Bowl te winnen, werd hij acht maal uitgenodigd voor de Pro Bowl, in 1998 was hij rookie van het jaar, in 2009 was hij defensive player van het jaar, in 2009 en 2011 leidde hij NFL in intercepties en hij is de enige speler ooit die meer dan zestig intercepties achter zijn naam heeft staan.

 

De teller staat inmiddels op 62. Alle grote quarterbacks zagen al eens een pass worden onderschept. Allemaal, behalve eentje: Peyton Manning. Gek wordt Woodson ervan. ‘Hij weet mij keer op keer te ontwijken. Al bijna 18 jaar lang en ik kan niet wachten tot ik eindelijk eens mijn bal van hem kan onderscheppen. Vandaag (woensdag 07-10) is mijn verjaardag en deze interceptie zou het mooiste cadeau zijn wat ik op dit moment kan wensen’, aldus Woodson die komend weekend de zoveelste en misschien wel laatste kans krijgt om zijn droom uit te laten komen.

 

Zondag staan de Raiders tegenover de Broncos. Manning gooide dit seizoen al vijf intercepties, dus er liggen kansen.

 

Door: Niels Root

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *