Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Hardleerse Greg Hardy richt pijlen op Brady

Dallas Cowboys defensive end Greg Hardy komt deze week, net als Antonio Gates en Sheldon Richardson overigens, terug uit schorsing. En we zullen het allemaal geweten hebben. De pass rusher zal voor het eerst op het veld verschijnen sinds september vorig jaar, waarna hij een groot deel van het jaar spendeerde op de commissioner’s exempt list. Waar hij Adrian Peterson gezelschap hield. Hardy belandde op de lijst na beschuldigingen van huiselijk geweld. Oorspronkelijk kreeg hij hier een schorsing van 10 wedstrijden voor, al werd deze na beroep teruggebracht naar vier wedstrijden.

Deze context maakt zijn eerste woorden tegen de media voor zijn debuut in Dallas tegen de New England Patriots, des te onbegrijpelijker. Hardy hoopte “Guns blazin'” op het terrein te verschijnen. Dit maanden nadat hij zijn ex-vriendin met verschillende wapens had bedreigd. De ex-Carolina Panther was echter nog niet uitgepraat en toen hij naar Tom Brady gevraagd werd, liet hij deze bom vallen (pun intended):

“I love seeing Tom Brady. He’s cool. Have you seen his wife? I hope she comes to the game, I hope her sister comes to the game, all her friends come to the game. One of my favorite games of the year, guys.”

Tjah…

Hoofdcoach Jason Garrett riep zijn pupil dan ook al op het matje. Hardy zou volgens Garrett nu wel begrepen hebben wat er van hem verwacht wordt als een Dallas Cowboy.

Eerst zien en dan geloven…

Tom Brady liet het in ieder geval niet aan zijn hart komen en reageerde in typische Patriotsclichés: “I’m just getting ready to play.”

De Cowboys hoopten één van de beste pass rushers in de NFL aan hun team toe te voegen, maar dan zal Hardy toch wat slimmer moeten zijn met zijn acties dan met zijn woorden. Anders zal het niet lang duren voor zijn NFL-carrière ten einde is en hij een clubje kan starten met Ray Rice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *