Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Ouderwetse PowerParty bij Dutch Lions

Wie terug in de tijd geworpen wil worden en het gevoel van Amsterdam Admirals wil herleven, moet op 24 oktober langs komen bij het mooie affiche tussen Dutch Lions en Belgian Barbarians. Met het duel in het Mandemakers Stadion kan Oranje een plek op het Europees Kampioenschap afdwingen. De organisatie laat niets aan het toeval over: er komt zelfs een ouderwetse Power Party.

Wie op 24 oktober aan komt lopen bij het stadion in Waalwijk ruikt ongetwijfeld BBQ en bier. Met verschillende eet- en drinkkraampjes hoopt de organisatie de supporters zo vroeg mogelijk naar het stadion te halen. Een podiumwagen met een DJ moet The Orange Army vocaal oppompen. Ook de cheerleaders brengen hier een bezoek, terwijl journalist Niels Root zijn boek ‘Ik was die blauwe’ verkoopt en signeert.

De organisatie weet dat ze een goede prestatie moeten neerzetten om football weer op de kaart te zetten en daarom werken ook de spelers mee. Zij gaan met supporters op de foto en doen signeersessies.

Hiernaast wordt er ook ouderwets geschminkt en is er een ballengooispel voor de kinderen. Wie ook nog merchandise van de NFL wil kopen, kan terecht bij verschillende kraampjes.

De Power Party gaat om 15.00 uur van start.

Kaarten voor de belangrijke interland zijn verkrijgbaar voor 5 euro en zijn te bestellen via deze link.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *