Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Cowboys running back geflitst door politie

Het is haast schering en inslag: NFL spelers die in aanraking komen met justitie. Drugsbezit, te hard en/of onder invloed rijden, mishandeling, verzin het maar en er is vast wel al een speler voor aangehouden. Toch kreeg Dallas Cowboys running back Christine Michael het voor elkaar om voor een ander uniek feit aangehouden te worden.

Op weg naar de wedstrijd tegen New England Patriots werd Michael plots aan de kant gezet door de politie. De nietsvermoedende running back deed braaf wat er hem gevraagd werd en wachtte ietwat zenuwachtig de agent af, die naar zijn wagen kwam gelopen. Al gauw werd duidelijk waarom Michael aangehouden werd: de agent had de speler herkend en wilde graag een foto met hem maken. Dat deed de running back maar al te graag en even later waren beiden breed glimlachend op instagram te bewonderen.

 

Door: Niels Root

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *