Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Gridiron Thanksgiving Diner 26 november

In het kader van Amerikaanse waarden en normen, maar ook vooral met het oog op tradities waarbij naar hartelust gegeten en gedronken kan worden, organiseert Gridiron American football in samenwerking met Hard Rock Cafe een Thanksgiving Diner om je vingers bij af te likken. Uiteraard met American football op TV.

Op 26 november gaan de Amerikanen met het bord op de schoot om elkaar ‘dankjewel’ te zeggen. Ook in Nederland doen we daar graag aan mee, uiteraard met de belangrijke footballgames op de achtergrond. Hard Rock Cafe laat Philadelphi Eagles – Detroit Lions en Carolina Panthers – Dallas Cowboys live zien.

Op deze mooie donderdag gaat de bar van het Hard Rock Cafe open voor een mooi Happy Hour. Supporters van Gridiron kunnen voor een kleine 30 euro een mooi Thanksgiving-menu reserveren. Bovendien krijgen ze dan twee gratis drankjes ‘on the house’.

Het menu bestaat uit typische Amerikaanse dishes. Een corn chowder soepje vooraf, een traditionele turkey met overheerlijke Rock-potatoes en jus en cranberry saus en natuurlijk de pompoentaart met slagroom achter.

Tickets bestel je hier. Wij zijn er van de redactie bij. Kom jij ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *