Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Zoete herinneringen bij cheerleader Anouk

Naast de Dutch Lions is ook ‘The Hottest Dance Team in Holland’ vol in voorbereiding op de interlandontmoeting met de Belgian Barbarians. Anouk ziet, als één van de 51 cheerleaders die komen optreden, de teamgeest en drive uit de dagen van de Admirals terugkeren. Een weerspiegeling van één van haar mooiste herinneringen als succesvol lid van de Hottest Dance Team in Holland.

Als magazine Gridiron volgende week verschijnt, vertelt ze hierin over de voorbereidingen van haar en de 50 andere cheerleaders. Evenals over haar overige zoete herinneringen aan haar tijd als Admirals cheerleaders. Anouk belooft iedereen nu al dat de glimlach op de gezichten van de meiden ongeëvenaard zal zijn.

Waar ze niet over gaat vertellen is welke routines de cheerleaders het publiek zaterdag 24 oktober voorschotelen. Daarvoor moet je zorgen dat je er zelf bij bent. Bestel hier je tickets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *