Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Promotie Dutch Lions op Oktoberfest

De Dutch Lions in lederhosen. Het had vrijdagavond weinig gescheeld of het was voorgevallen. Een deel van de selectie van het Nederlandse selectieteam tourde vrijdagavond door Waalwijk, samen met een paar cheerleaders, in de hoop nog zoveel mogelijk mensen te interesseren voor de interland van volgende week zaterdag 24 oktober.

Hierbij bezochten zij de wedstrijd RKC-FC Dordrecht in de Jupiler League en waren ze in downtown Waalwijk te vinden. Het gezelschap eindigde uiteindelijk op een Oktoberfest, waar het uiteindelijk op het podium belandde.

Het aftellen naar Waalwijk is nu echt begonnen. Wil jij onderdeel zijn van een stuk geschiedenis, dan kun je hier je kaarten bestellen.

Ook kun je proberen mee te doen aan een prijsvraag van Gridiron’s Saman Alzahawi in de laatste uitzending van Touchdown Live. De vraag: “Welke Nederlander werd ooit gecoacht door Bill Belichick?” moet voor elke footballfan een makkie zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *