Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

TOTO Gambling Problems (6): Drowning in sorrow

Matthias van Wettum (MvW):

‘WINNING!’. Charlie Sheen zei het zo mooi. Ook de head-to-head tactiek faalde miserable, Tiel. Het was overigens wel een leuke week voor Gambling Problems. De comeback van de Cincinnati Bengals, het falen van Nick Foles in de endzone. Er was voor alles wat te zeggen. Dat maakt het zo’n ontzettend leuke bijzaak van de sport! Excited for week 6!

Tiel van den Heuvel (TvdH):

LOSING! Dat vat mijn seizoen tot dusver samen. Soms is het gewoon genant hoe ver ik langs zit. Vaker word ik echter genakt door overtimes, nutteloze fieldgoals en dat soort ongein. Als ik voor de rest van het seizoen negentig procent van m’n bets win, eindig ik misschien op .500. HUMBUG!

MvW: Denver Broncos (-4) over CLEVELAND BROWNS

Ik blijf erbij dat elke week wedden tegen de Cleveland Browns, je uiteindelijk een winning record op gaat leveren. De ploeg had vorige week een opleving tegen de Baltimore Ravens, maar na zo’n overwinning volgt meestal een matig duel. Tuurlijk, Peyton Manning heeft het niet makkelijk in het systeem van Gary Kubiak. Maar dit team zit zo propvol met talent, die 5-0 start is echt geen toevalligheidje.

TvdH: Cincinnati Bengals (-3.5) over BUFFALO BILLS

Ik weet nog niet wat ik van de Bills moet maken. Van de Bengals weet ik het wel: Dit is gewoon een elite ploeg in de AFC. Vervang ‘Bengals’ met ‘Patriots’ en deze lijn voelt belachelijk. Dalton en z’n bandieten kunnen scoren tegen iedereen. De Patriots hebben laten zien wat de blauwdruk is om onder de Buffalo D vandaan te komen… Komt goed.

MvW: BUFFALO BILLS (+3.5) over Cincinnati Bengals

Geef mij de thuisspelede Bills maar! Normaal gesproken ben ik groot fan van de Bengals, maar dit is een hele lastige wedstrijd. Laat het maar aan Rex Ryan over om zijn ploeg tot op het bot te motiveren om de Bengals hun eerste nederlaag toe te brengen. LeSean McCoy is terugen Sammy Watkins heeft al aangegeven te spelen, zelfs als zijn blessure dat niet toelaat. Spelers gaan door het vuur voor deze ploeg. Die energie gaat ze de winst bezorgen.

TvdH: GREEN BAY PACKERS -10 over San Diego Chargers

Natúúrlijk gooit Aaron Rodgers zijn eerste thuis-picks sinds ‘voor altijd’, de week dat ik type dat hij dat nooit meer zal doen. Maar weet je wat? De Packers coverden nog steeds tegen een fantastische Rams defense. Wat zegt mij dan, dat zoiets niet lukt tegen San Diego?

MvW: New England Patriots (-7.5) over INDIANAPOLIS COLTS

Oh men, de Patriots zitten weer in die ‘Fuck You-mode’ uit 2007. Ze nemen niet genoegen met …

TvdH: WHOOW WHOOW WHOOW. Ik had ‘dibs’ op de Pats -9 die deze lijn inmiddels is. Nationale televisie, payback time. Snitches git stitches! De Colts gaan er echt belachelijk uitzien tegen de Pats. Belachelijk! Ik zeg het ja!

MvW: Oeps. Houston Texans +2.5 over JACKSONVILLE JAGUARS

Ik blijf me verbazen over de gang van zaken in Houston, maar houd me vast aan het talent dat de ploeg huisvest. Maakt me niet uit wie er under center staat: Geef de bal aan Arian Foster en leg hem in de handen van DeAndre Hopkins en dan komt het allemaal goed.

Vorige week: MvW: 2-1, TvdH: 1-2
Stand: MvW: 9-6, TvdH: 5-10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *