Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Dez Bryant dicht bij terugkeer

Het duurt niet lang meer totdat de Cowboys weer een beroep kunnen doen op hun sterspeler Dez Bryant. De receiver, die in week 1 tegen New York Giants zijn voet brak, traint inmiddels weer vrijwel volledig mee. De speler zou weer op volle snelheid kunnen rennen en breaks maken. Het gaat zelfs zo goed dat coach Jason Garrett van de week liet weten dat er misschien wel een kans bestaat dat Bryant aankomende zondag kan spelen tegen uitgerekend opnieuw de Giants.

 

Dallas kan de ster-receiver in ieder geval goed gebruiken. De offense van de Cowboys loopt nog niet zoals het moet, mede doordat geen van de andere aanvallers echt het voortouw nemen. Zo is coach Garrett inmiddels aan zijn derde running back toe. Zowel Joseph Randle als Darren McFadden konden hun verwachtingen niet waarmaken en nu is het de beurt aan Christine Michael.

 

De blessure van quarterback Tony Romo heeft natuurlijk ook niet meegeholpen en voorlopig kunnen de Cowboys nog geen beroep op hun nummer 1 spelverdeler doen. Het is dus wachten op Bryant, die de haast doodgebloede aanval weer nieuw leven kan inblazen. Vorig seizoen was de receiver nog goed voor zestien touchdowns en ruim 1300 catching yards. Dit seizoen staat de teller nog op vijf catches voor in totaal 48 yards, maar daar komt misschien komende zondag dus al verandering in.

 

Door: Niels Root

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *