Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Gridiron II special over Dutch Lions – Belgian Barbarians

Vandaag is de tweede editie van Gridiron American football verschenen en uiteraard staat deze publicatie stil bij de uiterst belangrijke confrontatie tussen de Dutch Lions en de Belgian Barbarians. Zo duiken we in het Belgische football en laten we een aantal belangrijke figuren uit de Belgische competitie aan het woord. Uiteraard volgen we ook de Dutch Lions in hun poging zoveel mogelijk kaarten te slijten voor de wedstrijd in het Mandemakers Stadion in Waalwijk en hebben we een interview met de meest speciale speler uit het team: notabene de MVP van de afgelopen German Bowl. Zou je Gridiron vaker willen lezen, bestel dan een abonnement. Dat kan hier en kost geen drol.

Natuurlijk gingen we ook buiten de landgrenzen op zoek naar unieke content. Zo zat reporter Byron Koekebacker op de eerste rij toen USC Trojans moest aantreden tegen Stanford. Onze Luther Rommens zat bij de seizoenstart in Washington D.C. om te kijken hoe het is gesteld met de toekomstdroom van Robert Griffin III. Hiernaast gaat Gridiron ook de diepte in en leggen we het probleem bloot van CTE, de hersenziekte die menig footballspeler op latere leeftijd kopzorgen zal gaan bezorgen.

Gridiron kost 2,99 euro via de App Store en kan via de volgende kanalen binnen worden gehengeld voor een nice read op je phone of je tablet. De reader voor al onze bladen is overigens ‘free of charge’. Help ons het blad mooier en dikker te maken!

Voor Android:
get-it-on-google-play-button-300x88

En voor iOS:
ios-download-button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *