Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Diamond Bowl 2015: Een internationale ontmoeting

Al sinds jaar en dag organiseerden de Antwerp Diamonds de Diamond Bowl. Een vriendschappelijk tornooi, meestal in oktober gehouden, dat een uitgelezen kans was voor teams om een wedstrijd te spelen tijdens de pre-season. Na de fusie tussen de Antwerp Diamonds en de Puurs Titans, nu AAFC, wordt de traditie voortgezet. Op zaterdag 31 oktober zullen vier teams het tegen elkaar opnemen in de hoop zich Diamond-Bowl winnaar 2015 te noemen.

In deze editie zullen de volgende ploegen aantreden: Antwerp American Football Club, Arnhem Falcons, Brussels Tigers en Waterloo Warriors. Drie van deze teams speelden in hun eigen competitie playoffs. Het zullen dus zeker wedstrijden van een hoog niveau worden. De competitievorm ziet er als volgt uit:

Diamond Bowl 2015 schedule

 

Voor een hele zaterdagnamiddag vol met American Football en fun moet je dus in Antwerpen zijn deze zaterdag. Hier vind je een link naar de eventpagina op facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *