Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Arian Foster mist rest van het seizoen

Ryan Mallett was niet de enige Houston Texan die slecht nieuws kreeg na afgelopen zondag. Running back Arian Foster scheurde zijn achillespees en zal de rest van het seizoen van de zijlijn moeten toekijken. De blessure is een zware klap voor de Texans, ze verliezen de motor van hun offense. Het gewicht van de aanval komt zo volledig op de schouders van quarterback Brian Hoyer en wide receiver Deandre Hopkins terecht.

De running back blesseerde zich vier minuten voor het einde van de wedstrijd met een 44-20 achterstand. Het is moeilijk te begrijpen dat hoofdcoach Bill O’Brien zijn sterspeler op dat moment nog in de vuurlinie plaatst, wat dacht hij nog te winnen? Gezien de blessuregevoelige geschiedenis van Arian Foster, hij miste de eerste drie wedstrijden van het seizoen na een liesoperatie, zou het verstandig zijn geweest om hem aan de kant te houden.

John McClain van de Houston Chronicle vroeg zich luidop af of dit Fosters laatste wedstrijd als Houston Texan was. Zijn contract loopt na 2016 af, terwijl hij een hap van bijna $10 miljoen uit het salary cap budget neemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *