Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Gridiron Magazine 2: gratis deel beschikbaar

Net voordat de Dutch Lions het zaterdag tegen Belgian Barbarians opnamen, lag het tweede exemplaar van Gridiron in de digitale shop. De eerste 24 pagina’s van dat magazine zijn nu gratis beschikbaar voor American football-fans. In de tweede editie van het enige American football-tijdschrift van Nederland, hebben we de reactie flink op pad gestuurd. Zo ging reporter Luther Rommens naar Washington om te achterhalen hoe het was gesteld met de loopbaan van RGIII en ging college-watcher Byron Koeckebacker naar de campus van USC, terwijl de uni zich voorbereidde op het treffen met Stanford.

In de gratis pagina’s hebben we dit keer opnieuw prachtige foto’s voor je verzameld. Hiernaast staan we kort stil bij binnen- en buitenlands nieuws en zoomen we in op het fenomeen CTE, de progressieve degeneratieve hersenziekte die tal van oudere footballspelers momenteel in de greep houdt. Wil je meer lezen, blader dan snel door. Een abonnement kun je hier bestellen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *