Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Bills-receiver noemt fans ‘losers’

Het is het zoveelste deel in de inmiddels geworden serie van “NFL spelers en social media”. Ditmaal is de hoofdrol weggelegd voor Buffalo Bills receiver Sammy Watkins. De aanvaller kwam dit seizoen vanwege verschillende blessures slechts drie maal in actie en dat wordt hem niet altijd in dank afgenomen. Op social media regent het verwijten van fans die twijfelen aan de ernst van alle blessures. Dit was als olie op vuur voor Watkins, die vervolgens zelf in de spreekwoordelijke pen kroop en zijn frustraties de vrije loop liet.

 

‘Dit is voor diegene die problemen met mijn blessures hebben. Ga zelfs maar eens deze sport beoefenen. Blessures horen bij het spel. Ik heb niet de eerste en zal ook zeker niet de laatste zijn. Get a life and get back to work. Maak je niet druk over mijn situatie. Ik zal altijd als winnaar boven komen, terwijl jullie altijd losers blijven’, aldus Watkins op twitter.

 

Later probeerde de receiver zijn commentaar te nuanceren door in een volgende post uit te leggen dat het slechts bedoeld was voor mensen die zich onterecht negatief uiten over geblesseerde atleten. Het is echter nog de vraag of de fans, en de NFL, dit twitter-gedrag van Watkins zullen accepteren.

Nu is het weer wachten op de volgende speler die ongetwijfeld binnenkort over de scheef gaat.

Wordt vervolgd…

 

Door: Niels Root

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *