Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Dutch Lions Cheerleaders naar WK

Dutch Lions Cheerleaders wordt afgevaardigd door de American Football Bond Nederland om op 21 en 22 november deel te nemen aan de IFC Cheerleading World Championships (CWC) in Berlijn. De AFBN is lid van de International Federation of Cheerleading.

Dutch Lions Cheerleaders is een selectieteam van de Djalita Cheer & Dance Academy. De DLC neemt deel aan de onderdelen Cheer Dance, Cheer Dance Doubles en Cheerleading Doubles.  Tijdens de EK-qualifier Dutch Lions – Belgian Barbarians namen zij een groot deel van het entertainment voor rekening.

Cheerleading Doubles, beter bekend als partnerstunt, is een team bestaande uit een man en vrouw.  De twee doen een acrobatische kür van één minuut. Shaleish Panday en Melanie van Grondelle hebben de afgelopen maanden hun routine verfijnd en kijken enthousiast naar de wereldkampioenschappen uit.

De IFC organiseert de Cheerleading World Championships voor de achtste keer. De eerste CWC werd in 2001 in Tokio gehouden. Deze editie vind plaats in de Max-Schmeling-Halle in de Duitse hofstad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *