Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

knieproblemen in de NFL houden maar niet op

Knieproblemen blijven samen met hoofd- en nekgerelateerde blessures een grote zaak in de NFL. We verloren dit seizoen al Ben Roethlisberger, Jamaal Charles, Jordy Nelson en vele anderen aan ACL en MCL blessures. Ook dit weekend vielen er weer een paar belangrijke spelers uit.

De meest opvallende blessure is die van Le’Veon Bell. Hij scheurde in de wedstrijd tegen de Bengals zijn ACL en is uit voor de rest van het seizoen. De Pittsburgh Steelers moeten dus opnieuw op zoek naar een vervanger op de running back positie. Niet enkel de Steelers kampen met problemen op running back. Ook de Chicago Bears verloren deze week hun starter. Matt Forte heeft een blessure opgelopen aan zijn knie. Gelukkig voor de Bears lijkt het de MCL te zijn die geraakt is. Forte wordt al na een paar weken terug verwacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *