Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tennessee Titans ontslaan Whisenhunt

Ken Whisenhunt is vanaf vandaag headcoach af in de NFL. De voormalige voorman van de Tennessee Titans is ontslagen na een zeer slechte start van het seizoen. De Titans zijn momenteel 1-6. De problemen voor Whisenhunt begonnen echter niet dit seizoen. De cijfers zijn heel duidelijk. Bij de Titans is zijn track record alles behalve goed. Met maar drie maal winst op 23 wedstrijden was het geduld van de front office in Nashville op.

Niemand had verwacht dat het met Whisenhunt zo snel bergaf zou gaan. Hij haalde als hoofdcoach met de Arizona Cardinals de Super Bowl en met de Pittsburgh Steelers won hij in 2005 de Super Bowl als offensive Coordinator. Toen hij in Januari 2014 aangesteld werd bij de Titans dacht iedereen dat ze een super deal gedaan hadden. Niets bleek dus minder waar.

Na een slecht seizoen in 2014 hoopten de Titans dit jaar het roer om te gooien met het draften van Marcus Mariota met de 2e pick overall. Whisenhunt bleek dus niet in staat om het zinkende schip te redden. Hij zal tijdelijk vervangen worden door Mike Mularkey die al assistent Head-Coach was en ook de Tight Ends onder zijn hoede had.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *