Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Throwback Thursday: Ontmanteling van Manziel

Grote kans dat Johnny Manziel donderdagavond mag starten voor de Browns tegen de Bengals. We hoeven deze week niet ver terug in Throwback Thursday om in deze ontmoeting van divisiegenoten een opmerkelijke wedstrijd te vinden. Vorig jaar zakte Johnny Football totaal door het ijs tegen de Bengalen.

Johnny Manziel speelde vorig jaar in week 15 tegen de Cincinnati Bengals zijn eerste wedstrijd in de basis. Het werd een weinig succesvol debuut als basisspeler. De Bengals maakten met 30-0 gehakt van de Browns. En Manziel maakte er een potje van. Hij wist welgeteld 80 yards bij elkaar te gooien voor 2 interceptions en precies nul touchdowns. Hij werd ook drie keer gesackt. Zijn quarterback rating was 27,3. Het was vorig seizoen zijn enige complete wedstrijd.

hillfailsJeremy Hill was als runningback de grote man bij de Bengals met zijn twee touchdowns en 148 yards. Als was hij net zo goed de schlemiel toen hij probeerde in het publiek te springen. De thuisfans van de Browns waren daar niet van gediend en duwde hem terug het veld op. Hill zelf claimde ergens Bengals fans gezien te hebben. Knullig was het wel.

De voortekenen zijn niet heel anders dan vorig jaar. De Bengals staan ongeslagen bovenaan in de divisie. De Browns staan op hun vertrouwde plek onderin. Bovendien wordt donderdag gespeeld in ‘Cincy’. Johnny Manziel zal niet erg blij zijn met zijn aanstaande basisplaats. Het trauma van vorig jaar zal waarschijnlijk nog niet verwerkt zijn en tegen een team op stoom op eigen veld valt er dan weinig eer te behalen. En dan nog weet hij al dat hij na deze wedstrijd net als vorig jaar volledig afgeschreven gaat worden. Tough Luck Johnny…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *