Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Hoofdcoach Minnesota rakelt Bountygate op

Minnesota Vikings hoofdcoach Mike Zimmer heeft een conculega bij de St Louis Rams onder de bus gegooid, nadat zijn quarterback Teddy Bridgewater het veld bewusteloos moest verlaten.
In de persconferentie na de wedstrijd refereerde Zimmer aan de defensive coordinator van de St. Louis Rams, die naar zijn eigen zeggen al een vervelend verleden heeft met vals spelen. Die defensive coordinator is Gregg Williams, de coach die bij de New Orleans Saints als grote instigator van ‘Bountygate’ werd gezien en een jaar werd geschorst.
De schorsing kwam voort uit het feit dat Williams zijn spelers tijdens het seizoen extra zou belonen om tegenstanders te blesseren. De woorden van Zimmer lijken te suggereren dat Williams zijn smerige praktijken nog altijd uitvoert.
Bridgewater moest het veld verlaten toen hij tegen het hoofd werd geraakt, toen hij met een ‘leg first’ sliding naar het canvas ging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *