Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

TOTO Gambling Problems #9: Rekindling the magic

Green Bay Packers (-2.5) over CAROLINA PANTHERS

Had je 100 NFL-experts voor het seizoen gezegd dat één van deze twee ploegen ongeslagen was na acht weken, dan hadden 99 hun geld op Green Bay gezet. Carolina verbaast vriend en vijand met een prima defensie en een uitstekende Cam Newton. Toch verwacht ik niet dat Luke Kuechly en co het Aaron Rodgers zo moeilijk kunnen maken als de Denver D vorig weekend lukte. Daar heeft de offense van de Packers teveel kwaliteit voor. De ongeslagen status van de Panthers krijgt in ieder geval zijn grootste test tot op heden.

MINNESOTA VIKINGS (-2.5) over St. Louis Rams

Met Todd Gurley hebben de Rams offensief goud in handen, maar de kracht van de ploeg blijft toch de sterke front seven onder aanvoering van Aaron Donald. De ploeg is echter te wisselvallig en te vaak komt de stoomtrein niet op gang. De afgelopen twee overwinningen waren goed, maar respectievelijk tegen de Browns en 49ers. De winstreak van de Vikings was tegen de Bears, Lions en Chiefs, maar met deze prima defensie, de combi tussen Adrian Peterson, Teddy Bridgewater en Stefon Diggs, en het thuisvoordeel, zie ik het kwartje die kant op vallen.

NEW YORK JETS (-8) over Jacksonville Jaguars

De Jets werden vorige week te kijk gezet door de Raiders. De veel geprezen defensie vergat ineens wat tacklen is en daar werd gretig gebruik van gemaakt door Oakland. Het zal de Jets niet nog een keer overkomen en de Jaguars zijn het kind van de rekening. De ploeg uit Florida is niet eens zo slecht bezig, maar heeft gewoon te weinig talent om een boze Jets-ploeg tegen te houden.

Miami Dolphins (+3) over BUFFALO BILLS

Onder Dan Campbell is dit een ander team geworden. Er zit veel meer energie in en ook offensief lijken eindelijk de talenten benut te worden. Tegen New England ging het natuurlijk niet geweldig, maar de Bills zijn een ploeg die meer in het straatje van de Dolphins passen. Ze moeten het daarbij wel zonder Cameron Wake doen, maar ik verwacht toch een overwinning. Eerder dit seizoen slachtte Buffalo de Dolphins af in Miami en die laatste ploeg is nu op zoek naar revanche.

Atlanta Falcons (-7) over SAN FRANCISCO 49ERS

Wie gaat de 49ers nog redden? Blaine Gabbert? Lijkt me sterk. De ploeg wordt week na week te kijk gezet en dat zal tegen de Falcons niet anders zijn. Verwacht tussen de 20 en 30 punten voor Atlanta in de eerste helft en een paar touchdowns voor Julio Jones.

Denver Broncos (-5) over INDIANAPOLIS COLTS

Het was een magische vertoning van de Broncos afgelopen zondag. Zonder al teveel moeite legden ze de Green Bay Packers aan banden en behielden ze de ongeslagen status. Die status komt niet in gevaar in Indianapolis tijdens de terugkeer van Peyton Manning bij de Colts. Zeker niet als blijkt dat T.Y. Hilton niet kan spelen. Andrew Luck blijft het proberen, maar blijft tegelijk interceptions gooien en brengt zijn ploeg daarmee ernstig in de problemen. Tegen de beste defense van de NFL krijgt hij het heel zwaar.

Vorige week: 2-4
Stand: 14-16

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *