Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Opvallend: Georgia Tech WR ‘loopt weg’

Georgia Tech moet het de rest van het seizoen doen zonder wide receiver Michael Summers. De speler is niet geschorst of geblesseerd, maar had er naar eigen zeggen gewoon geen zin meer in het spelen van American Football.

De met stomheid geslagen coach Paul Johnson kon er verder ook weinig over kwijt. “Hij zei gewoon dat hij niet meer wilde spelen.” De coach had geen indicaties dat zijn receiver plannen had om te stoppen met spelen. Summers zat in zijn derde jaar en stond in totaal 26 wedstrijden in de basis. Dit seizoen kwam hij zeven keer in actie en ving hij 12 ballen in de ‘run heavy’-offense van de Yellow Jackets.

Het is sowieso een opmerkelijk seizoen voor Georgia Tech. Tegen Pittsburgh delfde men het onderspit dankzij een 56-yard fieldgoal, maar dat werd later goed gemaakt tegen Florida State. Een geblockte fieldgoal resulteerde in een touchdown en een overwinning voor de Yellow Jackets.

Summers studeert volgens de planning af in mei. Het is niet ondenkbaar dat hij volgend seizoen ergens anders opduikt om opnieuw te beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *