Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

St. Louis geeft Wes Welker werk

Wes Welker is terug in de NFL. De receiver tekende maandag een contract bij de St. Louis Rams. Eerder die dag had hij samen met Vincent Brown en Hakeem Nicks een workout bij de ploeg. Na een evaluatie van zijn gezondheid ging het licht op groen.

“Hij is geweldig in vorm”, aldus headcoach Jeff Fisher over de fysieke gesteldheid van Welker. “Dat zagen we vanmorgen al. Hij heeft zin om te spelen. Hij haalde first downs voor twee potentiële Hall of Famers en hij is goed in wat hij doet. Of hij dit weekend al actief is, weet ik niet. Ik denk dat hij voor ons ook wat first downs gaat halen.”

De Rams hadden een receiver nodig, nadat Stedman Bailey vier wedstrijden werd geschorst voor het overtreden van de regels met betrekking tot het gebruik van verboden middelen. Tot vorig seizoen was Welker een Bronco, maar zijn carrière wordt vooral gekenmerkt door hersenschuddingen. Het bedreigde zijn loopbaan al en de receiver twijfelde of hij verder moest gaan, maar nu krijgt hij zijn kans alsnog bij de Rams.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *