Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

VIDEO: 50-yard catch Boldewijn

Afgelopen zaterdagnacht (Nederlandse tijd) speelde Geraldo Boldewijn zijn eerste wedstrijd in het professionele American Football-circuit. De wide receiver kwam namens de BC Lions in actie tegen de Calgary Stampeders. Ondanks de flinke nederlaag, maakte Boldewijn een goede indruk met drie vangballen voor 64 yards.

Zijn meest indrukwekkende catch van de dag kwam in het tweede kwart. De lange wide-out liet zijn directe tegenstander op snelheid achter zich, zag dat quarterback Travis Lulay de bal netjes in het broodmandje dropte en met een ‘over the shoulder’ catch haalde hij de bal binnen. Een ‘shoestring tackle’ van de cornerback voorkwam dat Boldewijn de bal direct naar de endzone bracht.

De vangbal van ‘Amsterdam’ werd door de Lions als één van de plays van de wedstrijd verkozen en in een highlight video gezet.

Bekijk hier de catch van Geraldo Boldewijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *