Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Wie is de Gridiron “Vrijwillger van het Jaar”?

Op 26 november viert Amerika Thanksgiving en wij proberen die traditie ook in Nederland te laten landen. Op Thanksgiving zeg je eigenlijk ‘dankjewel’ tegen iedereen die het afgelopen jaar een ‘dankjewel’ heeft verdiend. Vrijwilligers horen daar zeker bij. Daarom start Gridiron een initiatief dat wij vorig jaar al een beetje hebben gelanceerd: de Vrijwilliger van het Jaar!

Iedere vereniging uit de AFBN competitie (ongeacht welk niveau) kan tot en met donderdag 19 november een vrijwilliger bij de redactie kandidaat stellen via het e-mailadres vrijwilliger@helskabaal.nl. Alle vrijwilligers hebben uiteindelijk een week de tijd om stemmen te werven via social media.

Uiteindelijk wordt tijdens het Thanksgiving Diner in het Hard Rock Cafe de Top 3 van de “Vrijwilligers van het Jaar” bekendgemaakt. De uiteindelijke winnaar kennen we op 4 december. Dan is het de Nationale Dag van de Vrijwilliger.

Gridiron hoopt op deze manier een bijdrage te leveren aan een toename van het aantal vrijwilligers bij amateurverenigingen. Met vrijwilligers kun je namelijk net dat stukje extra zetten!

Heeft jouw team al een vrijwilliger genomineerd voor de verkiezing? Vraag het aan je bestuur.

De “Vrijwilliger van het Jaar”-verkiezing wordt mogelijk gemaakt door:

amsterdam logo white on black

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *