Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Boetegevaar voor juichende Cardinals QB’s

Zowel Carson Palmer als backup Drew Stanton domineerden de krantenkoppen na de winst van hun Arizona Cardinals in Seattle. De twee konden de emoties niet de baas na de beslissende touchdown. De NFL kennende gaat dit wel een acceptgiro opleveren.

Carson Palmer gooide voor dik 350 yards tegen de Seattle Seahawks. Geen quarterback had dit gedaan in de afgelopen drie jaar. De adrenaline pompte vol door de aderen. Zeker toen runningback Andre Ellington op de two minute warning de beslissende touchdown binnenliep.

Viel eerst nog Drew Stanton op met zijn dansje op de zijlijn nog tijdens de run. Even later domineerde Carson Palmer de replays toen hij tijdens het juichen een stotende beweging met zijn kruis maakte. De puriteinse NFL is op haar ziel getrapt ongetwijfeld. In een weekeinde waarin ook Cam Newton bij de Panthers met excessief juichen ruzie wist te veroorzaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *