Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Slootmaekers keert terug naar Amsterdam Panthers

Morgen spelen de Amsterdam Panthers in eigen huis een oefenwedstrijd tegen 010 Trojans. Op zich is dat niet heel bijzonder, ware het niet dat het duel het debuut behelst van quarterback Anthony Slootmaekers. Kickoff staat gepland voor 14.00 uur.

Slootmaekers was vorig jaar nog lid van de Amsterdam Panthers, maar besloot daar door ‘ruis’ zijn shoulderpads aan de wilgen te hangen. Na een extreem gevaarlijke vakantie in Zuid-Afrika is de quarterback nu klaar om zijn kunsten te laten zien voor rivaalstad Rotterdam.

Het treffen is een toevalligheid. Oorspronkelijk speelden zowel Amsterdam Panthers als 010 Trojans tegen een andere tegenstander. De wedstrijd tussen 010 Trojans en Lelystad Commanders kon echter geen doorgang vinden, vanwege een scheidsrechterstekort. Amsterdam Panthers had wel genoeg refs op de been voor het duel tegen Groningen Giants, maar de Noorderlingen meldden zich af. 010 en 020 vonden al snel de weg naar elkaar.

Op de velden van Amsterdam Panthers zou in de morgen ook een wedstrijd worden gespeeld tussen de CSB Eagles en de Arnhem Falcons. Die wedstrijd gaat niet door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *