Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

NFL London schema 2016 bekend

De NFL heeft, iets eerder dan gebruikelijk, het schema van de London-games van volgend seizoen bekendgemaakt. Van de drie wedstrijden die volgend jaar in de Engelse hoofdstad worden gespeeld, vindt er eentje plaats op de legendarische rugbygrounds van Twickenham: de wedstrijd tussen St Louis Rams en een nader te bepalen tegenstander.

De andere twee wedstrijden worden op Wembley gespeeld. Als eerste wordt de Europese supporter op 2 oktober getrakteerd op een divisiekraker tussen de Jacksonville Jaguars en de Indianapolis Colts. Dit is vast expres gedaan, aangezien quarterback Andrew Luck aan de hand van zijn vader Oliver (destijds directeur van World League of American football) vaak in Engeland te vinden was.

De wedstrijd op Twickenham Stadion vindt plaats op 23 oktober. St Louis speelt dan gastheer van het team uit de NFC East dat op dezelfde plek in de divisie eindigt als de Rams.

Verrassend: dit kan zomaar Washington Redskins zijn en dat zou een unicum betekenen. De Redskins zijn op 30 oktober namelijk ook al van de partij in London. Dan speelt de formatie tegen Cincinnati. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *