Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Terreurdreiging in Brussel nekt 010

De oefenwedstrijd die de 010 Trojans zondag zouden spelen tegen de Belgische kampioen Brussels Black Angels gaat niet door.

Omdat in Brussel de terreurdreiging is verhoogd naar niveau 4 hebben de Belgen de afgelopen week niet kunnen trainen. Omdat de coach van de Black Angels, Romuald Derys, verwacht dat het verhoogde niveau nog wel even aanhoudt, is een American footballwedstrijd dit weekend sowieso geen optie. 010 heeft nog geprobeerd de wedstrijd naar Rotterdam te halen, maar beschikt dit weekend niet over de nodige velden.

Door de terreurdreiging ligt het hele sociale leven in Belgie plat sinds afgelopen dinsdag, toen bekend werd dat er een acute reden was om dat te doen.De Belgen hebben geopperd om de wedstrijd opnieuw te spelen in februari. De Rotterdammers moeten hier nog een ei over leggen, omdat die timing net voor het Nederlandse American footballseizoen zit.

010 Trojans kwam dit offseason al twee keer in actie tijdens oefenwedstrijden. Beide wedstrijden werden met grote cijfers verloren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *