Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

TOTO Gambling Problems #12: Road Warriors (2)

Tampa Bay Buccaneers (+3) over INDIANAPOLIS COLTS

Met de 40-jarige Matt Hasselback als quarterback zijn de Colts dit seizoen 3-0, maar zelfs zijn eigen broer zaagt aan zijn stoelpoten. Het moet een keer misgaan, toch? Ondertussen is de groei van Jameis Winton mooi om te zien, zowel op als naast het veld. De Bucs zijn hot en gaan ook in Lucas Oil Stadium voor de winst.

New York Giants (-3) over WASHINGTON REDSKINS

De strijd om de NFC East! Kirk Cousins tegen Eli Manning, Tom Coughlin tegen Jay Gruden. Er is werkelijk geen pijl te trekken op deze divisie, maar dat maakt het wel weer leuk. De Giants zijn echter best aardig op weg en zijn altijd beter in de tweede seizoenshelft! Dit kan best eens een enorme shootout worden, maar ik denk dat de Giants die winnen.

Miami Dolphins (+4) over NEW YORK JETS

In het begin van het seizoen was de defensie van de New York Jets een van de beste van de NFL, was Chris Ivory een onstopbare running back en leek Ryan Fitzpatrick op een bebaarde Tom Brady. Nu is de defense lek, struikelt Ivory over grassprieten en kan Fitzpatrick met zijn geblesseerde duim geen normale spiral meer gooien. Neen, geef mij de Dolphins maar.

Pittsburgh Steelers (+3) over SEATTLE SEAHAWKS

De offense van de Steelers lijkt nog weinig te merken van het verlies van Le’Veon Bell. Het mooie van Big Ben is dat de man beter speelt hij als geblesseerd is. Als ik zijn coach was, gaf ik mijn spelers op de laatste trainingsdag de opdracht om even op zijn enkel te gaan staan. Pittsburgh zal het tegen de Seahawks wat moeilijker hebben, maar die ploeg scoort simpelweg te weinig.

New England Patriots (-2.5) over DENVER BRONCOS

Het is een wonder dat New England nog elf personen op offense over heeft. De ploeg wordt keihard geraakt door een blessuregolf, maar juist dat lijkt de ploeg sterker te maken. Onbekende spelers komen in de spotlight en spelen de sterren van de hemel. Het hele circus draait echter maar om één man: Tom Brady. Zolang hij onder center staat, winnen de Patriots. Punt.

CLEVELAND BROWNS (-3) over Baltimore Ravens

Geen Joe Flacco voor de Ravens. Het was de enige speler die nog een beetje acceptabel speelde in Baltimore. Dan maakt het niet zo heel veel uit wie de quarterback is bij Cleveland. Niet Johnny Manziel overigens, want die heeft zich weer in de nesten gewerkt. Maar nogmaals: het maakt niet uit. Cleveland wint.

Vorige week: 3-2-1
Stand: 21-26-1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *