Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Gronkowski stelde zich aan

Rob Gronkowski liet zich gisteren met een brancard het veld afvoeren. Aanstaande zondag doet hij waarschijnlijk weer gewoon mee als de Patriots in eigen huis het verlies van afgelopen nacht willen rechtzetten. 

De tight end van de Patriots kermde het uit na een lage tackle in het vierde kwart van de verloren wedstrijd tegen de Denver Broncos. Paniek alom. Maar een dag later blijkt het paniek om niets. Gronkowski heeft maximaal een milde knieverrekking. Zelfs zonder ibuprofen is dit niet meer dan een weekje rust. En dus mogen we er gewoon vanuit gaan dat Tom Brady zondag tegen de Philadelphia Eagles gebruik kan maken van zijn favoriete doelwit.

Rob Gronkowski zal gisteren in eerste instantie vooral teruggedacht hebben aan december 2013 toen hij wel degelijk zijn kruisband afscheurde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *