Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Nieuw coaching platform in de maak

De AFBN probeert zich continu te ontwikkelen, maar dat gaat vaak met horten en stoten. Een groep coaches heeft nu in ieder geval het initiatief genomen om aan die kant iets te doen aan de ontwikkeling: zij hebben een platform ontwikkeld om het niveau van coaching in Nederland omhoog te krikken. Op 17 januari is er een kick-off van het initiatief.

Het kenniscentrum heeft niet alleen als doel om het niveau omhoog te brengen, maar ook om coaches met elkaar in contact te brengen. De groep bestaat uit Pepijn Mendonca, Michel Storm, Marcel Wal, Wouter van den Boogaard, Errol Zeefuik en Pascal Matla. Zij hebben de handen ineengeslagen met bestuurslid Technische Zaken van de AFBN, Drewes Tebes. Bovendien werken zij samen met de organisatie voor de coaches, de AFCON.

Op 17 januari is er een kickoff waar alle coaches voor uitgenodigd worden. De kickoff bestaat uit een presentatie van het platform, gevolgd door een aantal seminars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *