Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Schema testdagen Dutch Lions 2016

Wie aspiraties heeft om zich als footballer aan te sluiten bij de Dutch Lions, heeft nu de bijbehorende kalenderdagen om zich op te richten.

Het Nederlandse American footballteam toert net als vorig jaar langs de velden op zoek naar nieuw talent. Eerder onthulde Gridiron al de datum voor een nationale testdag voor huidige spelers op 20 december. Ook op 13 maart, 17 april en 22 mei mogen footballspelers aan de bak.

13 maart en 22 mei zijn voornamelijk ingericht voor de huidige Dutch Lions. Op 17 april echter is er weer een open try-out voor alle spelers van Nederland, die niet op het originele roster stonden tijdens de EK-kwalificatieinterland Nederland-Belgie.

Alle geselecteerde spelers worden de twee laatste weekenden van juli op een trainingskamp verwacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *