Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Arnhem Falcons stellen doelstelling bij

De nieuwe hoofdcoach van de Arnhem Falcons krijgt een ‘makkelijke’ sportieve doelstelling mee. Uit papieren van de Gelderse formatie blijkt dat de Falcons aankomend AFBN Eredivisie-seizoen genoegen nemen met een plaats in de playoffs, een bescheidener streven als tijdens het 25-jarige jubileumjaar.

Vorig seizoen wilden de Arnhem Falcons tot aan de Tulip Bowl reiken. Dit doel werd uiteindelijk niet gehaald doordat het team in de halve finales verloor van de latere landskampioen Amsterdam Crusaders.

Het bestuur legt de lat niet hoog, maar daar zit een reden achter: “Dat de ambities dit jaar minder zijn, heeft te maken met het feit dat na het vorige seizoen van 18 spelers afscheid is genomen. Hieronder waren maar liefst 11 starters.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *