Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Quarterback interim hoofdcoach Hurricanes

Maurice Tielen is voorlopig hoofdcoach van de Hilversum Hurricanes. De beste quarterback van het afgelopen AFBN-seizoen neemt de teugels over van Edwin Braakman.

Braakman kondigde onlangs een sabbatical aan, net zoals Winston Ronde van de Amsterdam Crusaders. Het is niet bekend of en wanneer hij terugkeert naar de Gridiron. Dit beslist hij in januari. Tot die tijd is de functie vacant en neemt Tielen de honneurs waar.

Braakman was afgelopen seizoen nog kanshebber voor de titel Meest Waardevolle Hoofdcoach van de AFBN. Hij bracht zijn Hurricanes van 0 overwinningen in 2014 naar een 6-4 record en een playoff spot in 2015.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *