Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

De sint komt vroeg voor de Ghent Gators

Bij de Ghent Gators is sinterklaas dit jaar vroeg geweest! Toen er duidelijk werd dat de Gators moesten verhuizen van hun vaste thuisbasis omwille van een stopzetting van de samenwerking tussen de Stad Gent en de Universiteit van Gent waren de Gentenaren alles behalve gelukkig. Vanuit het stadsbestuur werd er actief meegezocht naar een nieuwe locatie en die werd dan ook gevonden. Vanaf dit seizoen zullen de Gators spelen in de Borluutstraat.

12334068_10156278127580402_1584092852_o

Omwille van de verplaatsing beloofde het stadsbestuur een tegenprestatie aan de Gators. Schepen van Sport Resul Tapmaz hield zijn woord en bezorgde de Ghent Gators een vroege Sinterklaascadeau. Er werden zowel een aantal Titan practice dummies aangekocht als een blocking sled voor 5 man. Head-Coach Roald Piqueur is alvast zeer blij met de aanwinst: “Hoewel we niet blij waren met de ‘gedwongen’ verhuis is het stadsbestuur zeer behulpzaam geweest. Zowel met de zoektocht naar een nieuw terrein en de aankoop van nieuw materiaal”.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *