Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Carolina Panthers rollen naar perfect season

De Carolina Panthers houden de gemoederen bij de oude Miami Dolphins spelers uit 1972 aardig bezig. Het team heeft goede papieren om het perfect season van de historische formatie te evenaren neer. Cam Newton en consorten verbeterden het record van de Carolina Panthers zondagavond naar 13-0 door een overtuigende 38-0 zege op de Atlanta Falcons.

Door de overwinning heeft Carolina zich verzekerd van een first round bye in de NFL Playoffs, die in januari beginnen. 

De dertien overwinningen in een seizoen zijn een record voor de ploeg uit Charlotte. Carolina zag er erg sterk uit: het team vergaarde alleen al in de eerste kwart 260 yards. Newton gooide 246 yards en drie touchdowns in de eerste helft. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *